About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, January 26, 2013

kata-kata

salam terngahari u alls..
dah makan tengah hari ke? aku mcm biasa la hari2 cuti ni mengigau2 kat ayah aku nak makan kat luar ler..
mak aku cuti masak ok..hhahaha

aku jarang nak on9 time2 tengahri panas mengambang ni..
tp sebab teruja nak kongsi 1 kata2 dari adik lelaki aku..
aku rajinkan diri jugak la..

sejak bila aku ada adik lelaki ni??
ada je,,tp lain mak lain ayah la..kahkahkahkah
masih lagi belajar di UK utk degree dan master :)
insyallah 2 tahun stgh ag balik la malaysia kot..hihi

kata-kata :


"bukan kita yg memilih isteri..calon isteri kena pilih pemimpin dia..sbb yg akan memimpin yg lelaki..sbb tuh prmpuan kena cari laki yg betul2 boleh jaga agama keluarga..laki kalau baik..nikah gan prmpuan yg xberapa baik pun..prempuan tuh insyaAllah jadi baik.."



jaga diri,jaga hati,jaga peribadi..

#Kbai