About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 13, 2013

suratan atau kebetulan..

holla hoya!! (hoya tu nama ahli infinite)
td dok saja2 dok termenung2.. bole plak baru terperasan yg..
ehem ehem..yg ala,mls plak nak ckp..muahahha
yg 6/5 genap 3 tahun break ngn an..sob.. sob.. :'(
and 7/5 kan bufday pacek..
eh2..mcm berjanji plak kan,nak tarikh sebelah2,,nak suruh aku engat lettew~

genap sudah 3 tahun berlalu..tapi segala kenangan still terpahat dalam ingat
mcm baru berlalu semalam..begitu pantas masa berlalu kan?
hehe..alhamdulillah rasanya dy pon baik2 saja..
aku? muahahah..lg baik sgt baik..
actually dalam tahun lepas bulan 5 jugak cmtu..mcm dah nak kwn2 balik..
tp kalau masing2 pon still nak remind balik kisah lama2,rasanya mcm x kemana pon..
aku rasa ia akan menambahkan luka yg sedia ada..
so aku rasa biarlah kami masing2 bawa diri masing2..
mungkin ini la yg terbaik..

entry 7/5 ada kat post bawah ni ye.. aku dah karang awal2 dah..

jom layan lagu ni..to both of you..muahahhaha..



kbai!

p/s : x leh nak tulis lelebih sgt,kang takut ada yg menyerang..mihmihmihmih..annyeong!!