About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, June 20, 2013

anti kpop? go to the hell!

dah berapa hari aku bengang ngn mamat bangkai ni..
aku paling pantang aku x usik orang org usik aku..
berdosa ke minat kpop?
jgn nak kata yg minat kpop masuk x syurga..statment mana yang dipakai ni?

bagi aku x salah apa pon nak minat,jnji pandai la nak uruskan..
jgn la sampai ko ngadap kpop tu sampai tuhan pon ko lupa..cannot la cmtu..
dah tu kalau ko anti kpop,jgn nak menghina org2 yg minat kpop..minat org lain2..
kalau ko tu baik and alim sgt,islam x ajar menghentam org lain..

aku pon bukan la minat sgt2 smpai sanggup mati pasal kpop..
x de la gitu..aku pon minat biasa2 je..untung menghiburkan hati..
lagu2 kpop,running man and semua citer korea yg menjadi penghibur aku utk aku move on dalam masa setahun ni.. sekurang2nya aku ada hobi,aku x de la pikir sgt benda2 lepas yg menghiris hati tu..


aku x minat bnde lain..aku mmg suke tgok semua yg berkaitan korea..
termasuk la makanan dia..tempat2 yg berada di korea..bahasa dia..budaya dia..pakaian dia..
everythings tentang korea aku suka buat research..
walaupon hanya berangan2 tp rezeki ALLAH kita tatau kan..



aku post2 pic ni,aku x mintak org komen atau like pon..mmg aku suke..aku suka buat benda yg aku suke..
kalau ko x suke..ko bole remove kan diri dari facebook aku tuh..
tolong belajar menghormati privacy org lain..

#kbai