About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, February 22, 2013

hari ini dan semalam..

jangan kata utk blog,kdg2 utk diri sendiri pon x de masa..
sejak2 dah start keje ni..mmg letih x hengat..
balik keje dah buat tu buat ni tgok2 jam dah kol 10..then mata pon dah rasa berat sampai x bole bukak..
kadang2 elok2 tgh whatsapp pon bole tido..
hobi aku,tgok running man pn sume aku skip..mmg x sempat btol2..
nampak mcm bz mengalahkan PM jekk..tp padahal x de apa pon,,
keje aku pon 24jam bukak youtube..sambil2 aku menyiapkan keje tu..
SHINEE and FT ISLAND la jd peneman aku..ahaks!
*masa taip entry ni pon,kecik beso kecik beso mata aku menahan ngantok*

semalam 21 februari 2013, 
tengah2 dok men fb tetiba terperasan sorng girl ni(awek kpd kwn aku) dok update pasal meninggal2..
pas2 aku pon saja je la baca komen2 nye tu..skali dy ckp muhammad faiz..
hoiii! x puas aty aku..terkejut + sedih sebenarnye....terus la tanye..sapa yg meninggal?
terus girl tu IM aku..ckp la mmber aku(muhammad faiz) tu..
still ag x puas aty sbb mcm susah nak percaya..terus msg along(kwn baik) aku tu..
and girl tu bg link fb tengok pic sume baru la rasa cm pecaya yg arwah mmg dah x de..

arwah kawan praktikal masa we alls wat praktikal kat KEV dlu..
budak poli shah alam..sama dgn along,kwn baik aku tu..
last jmpe pon,adalah dalam bulan 6 kot..masa tu saja jmpe sbb dy nak belanja mekdi yg dy janjikan sekain lama dlu..tu la kali terakhir selepas bertahun x jmpe,sbb aku pon bz sambung diploma kat ipoh kan..
AL-FATIHAH buat arwah..SEMOGA DI TEMPATKAN DIKALANGAN ORG2 YG BERIMAN DAN SOLEH..arwah mmg sgt baik org nye..dan seorang kwn yg baik..malah pendengar yg setia..semoga kamu tenang disana..aminn..

tgok tarikh kat kalender..tetiba teringat tarikh harini..kalau tahun lps..aku bertukar status..setelah 3 tahun aku kunci pintu hati..wakakaka..tapi utk tahun ni single is better..still sama x de ape pon yg berubah..sibok je ada yg tnye..dah temui pengganti? alhamdulillah..sudah..ni penggantinya :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


#kbai!



Monday, February 4, 2013

bff forever edisi februari 2013

aktiviti setiap hujung bulan mesti turun selayang jmpe kawan2..
hoiii..dlu masa bercinta2 pon x pernah aku yg turun..haha
tapi demi bff sanggup..
bak kata nurul "susah sama2..senang sorang"

dan aktiviti yg sama jugak makan dan makan..pas2 melalakkkk..
kali ni makan subway plak kite..tp sebarang gambar x sempat nak tangkap sbb masing2 kelaparan..
mmg aku pon mls nak amik gambar..makan ag penting dari segala nye..


lepas dan happy kekenyangan..
kita test suara plak..ada orang belanja plak kan..
thanks my bff..semoga terus murah rezeki..nnti bole belanja lagi..wakakkakaka..


SUPERSTAR..WANGSA WALK
mmg super deabak la..sound system x yah cakap..mmg best..lagi best dari semua tempat karaoke yg penah aku p kat ipoh..mampu?
2 jam + makan + minum sume RM63.. tgok harga la kan..



dapat plak bilik yg super duper comelll..tetibe terus jadi budak x cukup umur..
dok kagum sorang2 tengok anime2 wallpaper tu..

keesokan harinya,



tajuk cerita : kenangan wholesale city..

disebabkan terlalu banyak kedai,banyak sale..sampai tatau nak beli ape..
mampu beli gelang jekk..
tp mmg best kalau beli borong kat situ..
tgu duit ramai berkepuk2..kita pegi lagi ehh..

#kbai!